Nimeni nu-şi va aduce aminte de tine pentru gândurile tale secrete.
•Gabriel Garcia Marquez - ultima scrisoare din “veacul de singurătate”.

joi, 9 aprilie 2015

SUFLEU DE BRÂNZĂ DE VACI CU MĂRAR ȘI ARDEI

Ingrediente:
½ kg brânză de vaci
200ml iaurt
Un ou
Două albușuri
Mărar tocat fin
Ardei gras roșu tocat cubulețe
Fulgi de cilli
Puțină sare
Unt pentru uns vasul
Roșii și/sau măsline pentru decor

Preparare:
Brânza de vaci 

se amestecă cu iaurtul, 

oul și cele 2 albușuri. 

Se pune mărarul 

și ardeiul tocat. 

Se condimentează. Un vas termorezistent se unge cu unt. 

Se toarnă sufleul și se dă la cuptor. 

Când amai rămas puțin moale la mijloc, este gata (nu se ține prea mult în cuptor, pentru a nu se răscoace).


Se servește caldă sau rece, 

cu o salată sau simplu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu