duminică, 12 aprilie 2009

PASCA CU CACAO



PASCA CU CACAO (MAMA) I
INGREDIENTE pentru o pasca mare:
aluat de cozonac sau fraged,
100 g cacao
4-5 linguri de smantana
6 oua
6 linguri cu varf de zahar
Cate o lingurita de faina pentru fiecare ou
rom
Migdale, alune, nuci, ce doresti
PREPARARE: se bat bine ouale cu zaharul. Cacaoa se moaie cu smantana. Se amesteca cu ouale. Se pun aromele si se procedeaza ca mai sus.


PASCA CU CACAO (MAMA) II
INGREDIENTE pentru o pasca mare:
aluat de cozonac sau fraged,
200 g cacao
4-5 linguri de smantana
8 oua
300 g de zahar
2 linguri faina
rom
Migdale, alune, nuci, ce doresti
PREPARARE:
Se bat albusurile spuma. Zaharul se freaca cu galbenusurile. Se adauga cacaoa amestecata cu smantana. Se adauga cele 2 linguri de faina si albusurile battue spuma, amestecand incet. Se torna in tava pregatita si se coace.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu