sâmbătă, 8 august 2009

RULADA DIN PIEPT DE PUI CU UNT SI PATRUNJEL



Ingrediente:
un piept de pui
cativa catei de usturoi,
o legatura mica de patrunjel,
100 g unt
sare,
piper,
bioa iute (daca va place mai picant)

Preparare:
Se piseaza usturoiul cat mai marunt, se adauga patrunjelul tocat fin si se freaca bine cu untul la temperatura camerei.

Pieptul de pui se transeaza dandu-i o forma aproximativ dreptunghiulara.
Se bate putin ca la snitele se condimenteaza cu sare si piper si se unge cu un strat uniform de pasta de usturoi cu patrunjel si unt.



Se ruleaza, se leaga (sau se folosesc inelele speciale pentru rulade), se pun intr-o tava unsa cu unt, se mai pune o bucatica de unt deasupra si se da la cuptorul preincalzit.



Din cand in cand se unge cu sosul din tava. cand s-a rumenit frumos, este gata.




Se poate servi atat calda cu garnitura (aici ROSII CONFIATE IN ULEI DE MASLINE) sau salata



cat si ca aperitiv rece taiat feliute si asezat pe platou.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu