sâmbătă, 7 noiembrie 2009

GHIVECI DIETETIC DE TOAMNA


Ingrediente:
1 kg pulpa de porc dezosata, slaba
o lingura de ulei
un fir de praz
o ceapa marisoara si una rosie
un dovlecel
2-3 morcovi
2-3 pastarnaci
cateva pastai
1-2 vinete
un gogosar
2-3 ardei grasi
2-3 cartofi
cateva rosii
suc de rosii
sare, piper, o foaie de dafin, patrunjel verde

Preparare:Carnita se pune pe foc cu uleiul si putina apa si sare.

Cand carnita si-a schimbat culoarea si apa a scazut, se adauga pe rand legumele:
prazul si cepele,

cand acestea s-au muiat

se adauga morcovii si pastarnacii

ardeii si gogosarul

dovlecelul

cartofii

vanata curatata in fasii de coaja si taiata rondele,

Dupa ce s-au muiat legumele in sosul lor, se adauga putin sucde rosii si apa calda pana se acoperalegumele si carnea. Se fierbe la foc mic.

Rosiile se curata de coaja si se taie marunt. Se adauga in cratita peste legume.
Se potriveste de sare, piper, foaia de dafin, patrunjel verde tocat, si cine doreste mai picant, poate pune si ardei iute tocat marunt.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu