miercuri, 3 februarie 2010

SALATA MEDITERANIANA CU FRUCTE DE MARE




Ingrediente:
o canita cu orez fiert
fructe de mare (creveti, midii, inele de calamari, etc) fierte sau la gratar
1/2 ardei gras rosu
1/2 ardei gras galben
cateva rosii cherry
cateva fire de marar sau busuic
creveti tiger pentru ornat
Pentru dressing:
o lingura de ulei de masline
zeama de la o lamaie
sare si piper dupa gust

Preparare:Se pun intr-un bol fructele de mare fierte sau la grtar. Se pune deasupra orezul fiert (eu am folosit cu bob colosal, iar la fiert am pus cateva flori de sofran, pentru culoare). ardeii se taie cubulete si se adauga si ei in castron, la fel si rosiile taiate in sferturi.
Se prepara dressingul prin amestecarea ingredientelor. Se toarna peste salata si se amesteca delicat.
Se aseaza salata in cupe si se decoreaza cu creveti tiger.


Un comentariu: