sâmbătă, 27 februarie 2010

TOCHITURA... MAI ALTFEL


Ingrediente:
o cana de malai (faina de porumb)
pentru fiecare portie cate:
un carnat afumat
o felie de sunca afumata
un ou
50 g branza de oi sarata sau branza de burduf
o lingurita de unt
sare si piper
Preparare:
Din apa, malai si sare se face o mamaliga nu prea subtire. Cat este calda se ia cu lingura si se aseaza in formele de muffins unse cu unt, imbracandu-se bine si peretii formelor. In fiecare forma se pune cate o bucatica de branza, se sparge un ou si se aseaza cateva feliute de carnat.


Se da la cuptorul preincalzit pana se intareste albusul oualor. Sunca afumata si restul carnatilor se prajesc usor.
Pentru servire se aseaza pe fiecare farfurie cate un muffin de mamaliga, se mai adauga felia de sunca si feliute de carnat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu