sâmbătă, 20 iulie 2013

EVANTAI DE VINETE CU PIEPT DE PUI LA GRATAR

Ingrediente:
½ de piept de pui
O vanata
O rosie mare
Cateva felii de cascaval
2-3 catei de usturoi
Cateva fire de patrunjel verde
2 linguri cu ulei
Sare si piper dupa gust 

Preparare:
Vanata se taie in felii pe lung, pastrand coada. Se pune in apa cu sare pentru ½ de ora.
 
Din pieptul de pui se taie fasii. Se bat cu ciocanul de snitele si se grileaza.
 
Se condimenteaza cu sare si piper.
 
Rosia se taie felii.
La fel cascavalul.
 
Vanata se scoate din apa si se usuca. In felii se pun fasiile de pui la gratar, felii de rosie si felii de cascaval. Se aseaza vanata astfel pregatita intr-un vas termorezistent.
 
Usturoiul se piseaza cu un pic de sare mare. Se adauga patrunjelul fin tocat si cele 2 linguri cu ulei.
 
Cu acest amestec se stropeste vanata.
 
Se adauga o cescuta de apa si se da la cuptor.
 
Se serveste calda.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu