miercuri, 15 iulie 2009

BORS DE CURCAN CU TAIETEI DE CASA



Ingrediente:

carne de curcan
o ceapa mare, cu tot cu coditele verzi
o telina mica
2-3 morcovi
cateva pastai de fasole verde
un ardei gras
2 rosii mari
patrunjel si leustean verde
1/2 litru bors
taietei de casa
sare

Preparare:
Se pune carnea (eu am folosit tartite) la fiert in apa rece cu sare. Se spumuieste si se adauga pe rand zarzavaturile:

ceapa tocata

telina, cu tot cu codite si frunze

morcovul
ardeiul gras taiat cubulete

fasolea verde

rosiile curatate de coaja

si taiate cubulete

Cand au fiert aproape complet zarzavaturile se adauga borsul fiert separat si patrunjelul tocat

cand a dat in fiert se adauga taieteii.

Se fierbe inca 10 minute dupa care se ia de pe foc si se tine oala acoperita inca 10 minute.

Se serveste cu patrunjel si leustean tocate fin, puse direct in farfurie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu