joi, 13 august 2009

ROŞII UMPLUTE CU BRÂNZĂ DE CAPRĂ ŞI PASTĂ DE MĂSLINE




Ingrediente:

roşii mari, proaspete si tari
brânză moale de capră
pătrunjel
pastă de măsline

Preparare:

Scufundati roşiile pentru câteva secunde în apă de fierbere şi imediat puneti-le sub jet de apa rece. Curatati-le de coaja, taiati-le un capac si cu o lingurita scoateti semintele. Puneti-le la scurs pe un şerveţel debucatarie pentru a elimina complet restul de umiditate.
Sfaramati brânza, cu o furculiţă şi amestecati cu pătrunjel tocat fin. Umpleti roşiile pe jumătate cu acest amestec, presand bine. Puneti apoi pasta de măsline, cam 1 cm grosime.
Terminati umplerea cu un alt strat de branza. Puneti la frigider şi serviti ca aperitiv sau salata.



Pasta de masline se poate cumpăra sau se poate prepara in casa dupa urmatoarea reteta (se poate prepara o cantitate mai mare şi să o utilizaţi pentru diferitele feluri de mâncare şi salate):

Ingrediente:
200 gr. măsline negre, fără sâmburi
2 hamsii
2 catei de usturoi
1 CHILLY
coajă de la 1 / 2 lamaie
1/2 lingurita rozmarin
1/2 lingurita cimbru
1/2 lingurita oregano
Preparare:
Se pun toate ingredientele in robot si se paseaza.

Un comentariu:

  1. Hello, savoury!
    Award is to get to me.
    You'll be glad you like - Gold Blog!
    Greetings, Diana

    RăspundețiȘtergere