duminică, 31 ianuarie 2010

GALUSTE DE PESTE ALB CU SOS DE ICRE ROSII


Ingrediente:2 fileuri de peşte alb (aproximativ 200 g)
2 albusuri de ou
2 linguri rase de gris
cateva fire de marar
sare, piper
pentru sos:
1 lingura icre roşii
2 linguri smantana
Preparare:
Pentru sos: se amestecă icrele cu smantana.

Peştele se mixeaza împreună cu albusul, mararul si grisul, se adaugă sare şi piper.
Cu 2 linguriţe formati galuste.

Găluştele de peşte se fierb în puţină apă fierbinte (supa de peste) 5 minute.
Se pun pe o farfurie incalzita şi se toarnă sosul deasupra.



Un comentariu:

  1. Foarte frumoasa noua hainuta a blogului, iar reteta este dementiala!
    O voi incerca cu siguranta, pentru ca pare sa fie exact pe gustul meu!
    O Duminica excelenta iti doresc!

    RăspundețiȘtergere