Bucatarie, icoane, goblenuri...cateva din pasiunile mele pe care vreau sa le impartasesc cu voi.
marți, 23 februarie 2010
MIC DEJUN CU OUA CONGELATE
Ingrediente:
Un ou
Sare
o linguriţă de icre roşii
cateva fire de marar sau patrunjel verde
o felie de pâine neagră
Preparare:
Se spală cu atentie oul, se şterge şi se pune în congelator pentru 3 (!) zile
Scoateţi oul din congelator şi ţineţi-l la temperatura camerei timp de o oră.
Separaţi gălbenuşul de albus.
peste albus se presara sare şi se prăjeste in putin unt
Puneti gălbenuşul peste albus. Garnisiti cu o lingura de caviar, mărar şi serviti cu o felie de paine de secara.
Când se mananca, se taie gălbenuşul în jumătate şi se unge pe pâine. Gustul este foarte similar cu al untului, doar mai delicat.
Neasteptat, si foarte gustos!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu