Bucatarie, icoane, goblenuri...cateva din pasiunile mele pe care vreau sa le impartasesc cu voi.
joi, 25 februarie 2010
ROSII UMPLUTE CU BATOANE DE SURIMI
Ingredientele de baza pentru acest aperitiv sunt rosiile proaspete, si batoane de crab (surimi). In rest ce ingrediente doriti si va plac.
Iata ce am ales eu:
Ingrediente:
roşii coapte,
batoane de crab,
masline fara samburi,
capere,
brânză moale,
nuci macinate,
usturoi,
ulei de masline,
otet balsamic
Preparare:
Se taie cu atentie un capac in partea de sus a rosiei si se scot semintele si zeama. Rosiile se umplu cu un amestec de branza moale cu nuci macinate, un pic de ulei de masline si usturoi tocat fin. Taiati cu atentie batoanele de crab,astfel ca sa obtineti franjuri si introduceti-le in rosiile umplute. Ornati cu capere si felii de masline. Turnati deasupra cateva picaturi de ulei de masline, sare si 2 picaturi de otet balsamic.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu