marți, 2 martie 2010

SUFLEU DE PANGASIUS CU ARDEI GRAS


Ingrediente:
700-800g file de pangasius
o ceapa mare
un fir de praz
cate un ardei gras rosu, verde, galben
un ardei iute verde, curatat de seminte si nervuri
o lingura de unt
100g cascaval
condimente pentru peste
Pentru omleta:
5 ouă
200-250g de smantana
o lingura amidon sau făină
Sare, piper rosu, verdeturi uscate
Preparare:Într-un vas jena se pun straturi:
1. Ceapa si prazul usor calite in unt

2. Bucăţi de file de peşte, presarat cu generozitate cu condimente pentru peşte

3. Ardeiul gras calit in untul ramas dupa calirea cepei, împreună cu untul in care s-a calit

4. Pentru omletă, toate ingredientele se bat usor şi se toarnă acest amestec peste peşte
5. Se presară cu cascaval ras

6. Se coace în cuptor la 180 de grade pentru 30-40 de minute, până când devine maro auriu, si se presara cu verdeturi proaspete fin tocate.

Se serveste atat cald, cat si rece.



Reteta am luat-o de pe un forum rusesc, inlocuind mazarea cu ardei gras si laptele cu smantana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu