vineri, 14 mai 2010

OUA IN COSULETE DE BAKON



Ingrediente:
pentru fiecare persoana sunt necesare cate:
un ou
2 feliute bakon
O felie de paine
O felie branza albastra
Un pic de unt sau crema de unt
Cateva boabe de piper
Sare
Legume pentru décor

Preparare:
Preincalziti cuptorul.
Intr-o tava pentru briose, asezati pe margine feliutele de bakon, asa fel incat sa se formeze un cosulet.

Din fiecare felie de paine decupati cu o forma cate un cerc. Asezati cercurile de paine in fiecare forma asa fel incat sa se formeze baza cosuletului.


Puneti cate o felie de branza (sau cascaval, daca nu va place branza albastra) si un pic de unt.

Spargeti cate un ou in fiecare cosulet.
Asezonati cu sare si piper boabe.

Dati tava la cuptor pana ouale capata consistent dorita (eu am vrut ca galbenusurile sa ramana moi).


Decorate cu legume de sezon si serviti.



Un comentariu: