Bucatarie, icoane, goblenuri...cateva din pasiunile mele pe care vreau sa le impartasesc cu voi.
duminică, 6 iunie 2010
RIDICHI UMPLUTE
Ingrediente:
5-6 ridichii mari
150 g branza (de vaci, telemea, de oi, de capra, intr-un cuvant, de care va place)
o lingura de unt sau de smantana grasa
cateva fire de ceapa verde
sare (daca mai trebuie)
putin piper
boia de ardei
cateva bucatele de ardei gras rosu. pentru decor.
Preparare:
Ridichile se taie cuburi (fiecare ridiche un cub), cat mai egale. Se scobesc cu o lingurita si se pun in apa rece.
Intre timp se prepara umplutura: se amesteca toate ingredientele si se potrivesc de gust.
Se scot cuburile de ridichi din apa, se sterg
si se umplu cu branza pregatitqa ca mai sus.
Se decoreaza cu felii de ardei si codite de ceapa verde
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu