Bucatarie, icoane, goblenuri...cateva din pasiunile mele pe care vreau sa le impartasesc cu voi.
miercuri, 28 iulie 2010
INIMA DE PORC UMPLUTA
Ingrediente:
o inima de porc
2 felii de franzela muiate in lapte si stoarse bine
50 g slanina afumata sau kaizer
o ceapa
un ou
150 g carne tocata (am pus piept de pui)
100 ml vin (am pus vin rosu)
sare, piper, verdeata
Preparare:
Se despica inima longitudinal in doua parti egale care nu se desprind una de cealalta. Se scoate sangele, lasand peretii intacti.
Se sareaza si se pipareaza,
dupa care se umple cu un amestec de carne tocata, franzela muiata in lapte si stoarsa bine, ceapa tocata, oul, sare, piper, verdeata.
Se infasoara inima in felii subtiri de slanina si se leaga.
Se fierbe inabusit la foc moale, in apa cu vin.
Cand este gata se scot atele, se taie felii si se serveste.
Eu am servit-o cu Mini tian provençale
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu