Bucatarie, icoane, goblenuri...cateva din pasiunile mele pe care vreau sa le impartasesc cu voi.
duminică, 8 mai 2011
PASCA CU CIOCOLATA SI CACAO
Ingrediente:
Aluat fraged,
100 g ciocolată
100 g cacao
4 ouă
4 linguriţe cu făină
250 g smântână
4 linguri de zahăr
Fructe confiate, alune, nuci, migdale
Preparare:
Se prepară aluatul fraged după reţeta de aici, cu care se îmbracă forma în care doriţi să faceţi pasca.
Pentru umplutură se rade ciocolata. Se bat ouăle cu zahărul peste care se pune cacaoa şi făina înmuiate cu smântâna şi se amestecă până se omogenizează. Se adaugă şi ciocolata rasă şi se amestecă uşor. În tava tapetată cu aluatul fraged, se presară fructele confiate. Se toarnă compoziţia, apoi se aşează uşor deasupra nucile, alunele sau migdalele.
Se coace la foc potrivit cca 30 de minute, până trece proba scobitorii
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu