miercuri, 21 martie 2012

PUI CU SOTE DE MORCOV ŞI MAZĂRE

Simplu, gustos, sănătos. 

Ingrediente:
Un piept de pui
2-3 morcovi
250 g mazăre congelată
O lingură cu ulei
2 linguri cu unt
Câteva roşii cherry
Sare şi piper după gust 

Preparare:
Pieptul de pui se spală, se porţionează şi se pune la prăjit în ulei încins, amestecat cu unt. Se prăjeşte uşor, la foc moderat. Morcovii se curăţă şi se taie cubuleţe cam de dimensiunea boabelor de mazăre. Se adaugă în tigaie peste pieptul de pui. Când morcovul a inceput să se moaie, iar carnea este aproape gata, se adaugă şi mazărea, aşa congelată. Când incepe din nous ă fiarbă, se mai lasă vreo 10 minute.

Se sărează şi se pipărează. Separate roşiile cu tot cu codiţe, se călesc în puţin ulei. Se adugă în farfuria cu sote.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu