Ingrediente:
O
lingurita cu unt
Cateva
felii de salam
Cateva
fire de ceapa verde
2
rosii mai mici sau una mare
½
de ardei iute verde
½
de ardei gras verde
2
oua
Sare
si piper dupa gust
Preparare:
Ceapa
se taie rondele. Rosiile se spala si se taie cubulete nu prea mici. Ardeii se
spala si se taie: cel iute rondele iar cel gras fasii. Untul se topeste intr-o
tigaie nonaderenta.
Se prajesc usor, pe
ambele parti feliile de salam dupa care se scot pe o farfurie.
In acelasi unt
se adauga rondelele de ceapa si putina sare.
Cand ceapa este translucida, se
adauga rosiile
si ardeii, se amesteca constant, pana se obtine un sos gros.
Se
sparg cele 2 oua intr-o farfurie adanca,
se condimenteaza si se bat bine cu o
furculita.
In tigaia cu sos se adauga feliile de salam
peste care se toarna
incet ouale batute.
Se acopera tigaia cu un capac
si se stinge focul.
Si
acest fel este delicios!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu