Ingrediente:
Un tacâm curcan
O ceapă
Un fir de praz
2-3 roșii mici
Câteva păstăi
½ de ardei gras (am pus de la congelator)
Pătrunjel verde
Câteva buchețele de broccoli
Sare după gust
Preparare:
Tacâmul de curcan se spală bine și se pune la fiert în
apă rece cu sare. Când începe să fiarbă se ia spuma și se fierbe în continuare
până carnea este aproape gata.
Când carnea este aproape fiartă se adaugă pe rând
zarzavatul: ceapa tocată mărunt, prazul,
roșiile tăiate cubulețe,
apoi ardeiul
gras,
păstăile,
pătrunjelul. Când zarzavatul este aproape fiert se potrivește
de sare și se adaugă broccoli.
Se stinge focul, se acoperă oala cu un capac și
se lasă 10 minute să se liniștească după care se poate servi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu