sâmbătă, 6 martie 2010

SACULETI DIN PIEPT DE PUI CU SURPRIZE


Ingrediente:
pentru fiecare portie cate:
• o buc. file de pui
• o ciuperca
• o felie de brânză
• arpagic
• o clătită sau o omleta
• sare si piper
• o lingura de unt

Preparare:
Fileul de pui se taie formandu-se aproximativ un patrat şi se bate bine.

Tăiaţi piciorusul ciupercilor si puneti-le la fiert în apă sărată.

Fileul de pui se condimenteaza cu sare şi piper. Asezati peste el o clatita sau o omletă subţire.

Branza se taie în cuburi iar ceapa verde se toaca. Umpleţi palariile ciupercilor cu branza si ceapa verde. Asezati ciupercuta umpluta in centrul omletei (clatitei).

Adunati fileurile în forma de sac, legati cu un fir de culoare albă la partea de sus şi acoperiti cu un fir de ceapă verde.

Incingeti untul intr-o tigaie si prajiti pieptul de pui, acoperit cu capac, aproximativ 5-7 minute

mutati sacii de carne de pui intr-o forma termorezistenta sau de ceramica şi puneti în cuptorul preîncălzit la 200 de grade. Coaceţi până s-au făcut, aproximativ 15 minute.


Puneti saculetii de pui gata facuti pe un platou şi serviti-i.




2 comentarii: