sâmbătă, 31 iulie 2010

PRAJITURA CU NECTARINE SI PETALE DE TRANDAFIR



Ingrediente:

-125 g faina
-200 g zahar
-2O0 g unt moale (din care se unge si
tava)
-3 oua
-1 praf sare
-un plic praf de copt
-5 nectarine mari (cu samburi)
-2-3 linguri lichior de fructe (eu am pus extract de vanilie)
-2-3 lingurite petale de trandafir conservate


Preparare:
Se spala nectarinele si se curata de samburi apoi se taie feliute.


Untul se freaca cu zaharul,

se incorporeaza pe rand,ouale

apoi faina cu praful de copt si sarea.

La urma se adauga extractul de vanilie, petalele de trandafir

si nectarinele, se amesteca bine si se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.


Se da la cuptorul incins la 175-180 grade timp de 40-45 minute, pana e rumena si trece testul scobitorii.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu