miercuri, 30 martie 2011

SALATA DE ICRE DE MACROU


Ingrediente:
Icre proaspete de macrou
Miezul de la o felie de paine, muiat in lapte
200-250 ml ulei
Zeama de la o jumatate de lamaie
½ ceapa.

Preparare:
Icrele se pun pe baie de abur si se amesteca cu o furculita, pana se albesc si nu mai este lichid.
Se adauga miezul de la o felie de paine, muiata in lapte si stoarsa bine. Se omogenizeaza bine cu icrele fierte pe baia de abur. Se toarna cate un pic de ulei si se freaca cu lingura de lemn. Se picura cate putina zeama de lamiae. Cand este gata se adauga ceapa tocata marunt.

Se poate servi pe paine prajita.

Un comentariu:

  1. icrele de macrou f.f.f. bune!!!MIAM BUNA RETETA!!!!!Icrele de macrou se pot pastra in frigider. Conditia este de a le sara binisor ca sa nu se altereze . Sarea le da un gust f. bun de le mananci goale pe paine cu unt!Inaunte de a le sara se dau printr-o sita ca sa le scoateti pielitele.sare se pune o lingurita cu vf. de cea grunjoasala 100gr. de icre, apoi le poti folosi cand cum si cat vrei!pofta buna!!!

    RăspundețiȘtergere