miercuri, 13 iulie 2011

SUPA PENTRU DIABETICI CU TĂIEŢEI DE OMLETĂ


Ingrediente:
Carne de pui, cu oase , pentru supă
2 morcovi
O ceapă
O rădăcină de pătrunjel
4 ouă
Sare şi piper după gust
O linguriţă de ulei
O legătură de pătrunjel verde

Preparare:
Carnea de pui se pune la fiert în apă rece cu puţină sare. Se spumuieşte şi se adaugă o ceapă întreagă, curăţată de coajă, morcovii şi rădăcina de pătrunjel. Când sunt fierte, se scoate carnea şi oasele, ceapa şi rădăcina de pătrunjel .
Se sparg ouăle. Se adaugă sare şi piper

şi se amestecă bine.

Se prepară 4 omlete într-o tigaie unsă cu puţin ulei.

Omletele se rulează şi se taie în formă de tăieţei.

Se adaugă în supă.

Se potriveşte de sare şi piper şi se presară cu pătrunjel verde tocat mărunt.

Se serveşte fierbinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu