marți, 24 iulie 2012

OMLETĂ CU CIUPERCI

Ingrediente: 

2-3 linguri cu ciuperci sote
3 ouă
Câteva codițe de ceapă verde
Câteva fire de pătrunjel verde
2 linguri cu smântână
O lingură cu unt
Sare și piper după gust
2 frunze de salată verde
O roșie
Un castravete, pentru décor 

Preparare:

Ouăle, smântâna, codițele de ceapă și pătrunjelul tocate mărunt se pun într-un castron. Se adaugă sare și piper după gust.

 Se bate bine.

Untul se pune în tigaie.

 Când s-a topit și s-a înfierbântat se pune amestecul de ou.

Se lasă să se prăjească. Când oul s-a intărit și deasupra, se adaugă ciupercile sotate,

se îndoaie omleta în două, se mai lasă să se încălzească și umplutura de ciuperci, după care se răstoarnă pe farfurie și se servește decorată cu salată verde, roșii și castraveți.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu