miercuri, 29 august 2012

MUȘCHI DE PORC ÎMBRĂCAT CU CÂRNAT


Ingrediente:
Un mușchi de porc de circa 1 kg
1kg de cârnați proaspeți de porc
Câțiva căței de usturoi
O bucățică de slănină de porc
Amestec de condimente: sare, piper, cimbru, rozmarin, fulgi de ardei iute 
un pahar cu vin alb sec

Preparare:
Mușchiul de porc se pregătește ca aici: se împănează cu slănină și usturoi și se acoperă cu amestecul de condimente. 
Gata pregătit se înfășoară cu cârnații, care este bine să fie bucată întreagă. În caz contrar, se prinde cu o scobitoate. Se mai presară condimente se adaugă un pahar de apă și unul cu vin și se dă la cuptor, până se rumenește frumos.


Arată foarte bine pe o masă de sărbătoare, în special la sărbătorile de iarnă, și este și foarte gustoasă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu