joi, 2 aprilie 2015

ȘNIȚELE DIN PIEPT DE PUI CU GARNITURĂ DE BROCCOLI

Ingrediente:
Un piept de pui
Un ou
2 linguri cu parmezan
2 linguri cu pesmet
Câteva fire de pătrunjel
300 g broccoli
O ceapă
½ de ardei gras
Fulgi de cilli
Sare și piper
Preparare:
Pieptul de pui se taie fâșii.

 Oul se amestecă cu 2 linguri de apă, sare și piper. Parmezanul se amestecă cu pesmetul și pătrunjelul tocat. Se ia fiecare fâșie de piept  de pui se trece prin oul bătut 

apoi prin amestecul de parmezan, pesmet și pătrunjel tocat. 

Se tapetează o tavă cu hârtie de copt peste care se aranjează fâșiile de pui, 

se pune tava în cuptorul preîncălzit și se lasă până se gratinează.

Broccoli se fierbe 3-5 minute în apă sărată după care se pune sub jet de apă rece. Se călește o ceapă într-o lingură de ulei se adaugă ardeiul gras care se călește și acesta. 

Se adaugă broccoli, se condimentează și se servește.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu