duminică, 29 martie 2009

CUPE DIN PARMEZAN


INGREDIENTE pentru 4 cupe:
4 linguri parmezan
PREPARARE:
Pe o hartie de copt asezata intr-o tava se traseaza cu un creion cercuri cu diametru de 8-10 cm, distantate intre ele. In fiecare cerc se aseaza cate o lingura de parmezan. Se intinde parmezanul pe suprafata fiecarui cerc. Se da la cuptor pentru cateva minute (pana se topeste parmezanul). Se scoate tava din cuptor si imediat se aseaza fiecare cerc pe fundul unei canite sau a unui pahar.
Dupa ce s-au racit ele se intaresc si asteapta sa fie umplute. Se pot umple cu diverse salate sau dupa imaginatie si se servesc ca aperitive.
Eu le-am umplut cu sfecla rosie caramelizata si le-am servit cu friptura de porc la gratar si sos alb cu smantana si coniac.
Imagini preparare:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu