duminică, 12 aprilie 2009

PASCA CU MAC SI FRUCTE

INGREDIENTE pentru o pasca medie:
aluat de cozonac sau fraged,
5-6 oua
700 g branza de vaci
1 lingura de margarina
1 cana de zahar dizolvat in lapte
1 lingura de mac
Scortisoara,
Vanilie, coaja rasa de lamiae si portocala, rahat, stafide, fructe din dulceata, coji de portocale confiate, ce doresti
Inca 2 oua
Glazura de ciocolata
Nuci, alune sau migdale
PREPARARE:
Aluatul se aseaza in tava, ca la oricare alta pasca. Din ingredientele de mai sus se prepara umplutura. Se da la cuptor la foc potrivit. Dupa 20-30 min, cand este aproape gata , se mai bat 2 oua si se mai introduce la cuptor 5 min. cand s-a racit se scoate din forma si se toarna o glazura de ciocolata. Partea lateral se imbraca cu nuci, alone sau migdale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu