Bucatarie, icoane, goblenuri...cateva din pasiunile mele pe care vreau sa le impartasesc cu voi.
marți, 19 mai 2009
BILUTE AROMATE DIN BRANZA
Ingrendiente:
I.
200 g branza de vaci
2 linguri de maioneza
1 catel de usturoi zdrobit
sare
100 g parmezan sau cascaval ras marunt sau ierburi (marar, patrunjel, salvie, busuioc) tocate marunt sau seminte (susan, chimen, bobe de piper rasnite grosier)
II.
200 g branza de orice fel
1 lingura ulei de masline
1 ceapa mica toccata marunt
sare (daca mai este necesar)
100 g parmezan sau cascaval ras marunt sau verdeturi (marar, patrunjel, salvie, busuioc) tocate marunt sau seminte (susan, chimen, bobe de piper rasnite grosier) sau ardei gras rosu, boia de ardei
Preparare:
Se mixeaza toate ingredientele, apoi se formeaza bile care se tavalesc prin: parmesan sau cascaval ras, verdeturi, ardei gras rosu tocat marunt, seminte sfaramate etc
Inteapa apoi fiecare biluta cu o scobitoare pentru a putea fi servite cu usurinta
gustoase si aspectoase si cu branza de vaca ,cum asi putea face in casa o branza buna sunt proaspat casatorita iar sotul meu adora branza de vaca facuta in casa. Va multumesc Mari!
RăspundețiȘtergereUite aici o reteta de crema de branza>
RăspundețiȘtergerehttp://gecuza.blogspot.com/2011/06/crema-de-branza-din-lapte-dulce.html
Merci pentru receta! :)
RăspundețiȘtergere