Bucatarie, icoane, goblenuri...cateva din pasiunile mele pe care vreau sa le impartasesc cu voi.
vineri, 10 iulie 2009
DESERT POLOSATIK (DUNGAT)
Ingrediente
250 g crema de brinza (Philadelphia, am folosit eu)
250 g smintina pentru frisca
1 pachetel de gelatina
Zahar pudra dupa gust (eu nu am pus)
vanilie,
50 g Ciocolata neagra
50 g Ciocolata alba
Preparare:
Smintina se amesteca cu brinza si cu zaharul pudra, se adauga gelatina( muiata in 50 ml lapte sau apa.Amestecam bine. O impartim in doua jumatati egale. In una adaugam ciocolata neagra, topita,
in cealalta jumatate ciocolata alba.
Punem cite o lingura in bol alternind una alba una maro,una alba, una maro.
Dam la frigider.
Ornata cu carlionti de ciocalata neagra si sos de ciocolata:
ornat cu frunze de ciocolata neagra si ciocolata alba rasa:
ornat cu sos de ciocolata:
Ornat cu carlionti de ciocolata neagra:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu