Bucatarie, icoane, goblenuri...cateva din pasiunile mele pe care vreau sa le impartasesc cu voi.
joi, 9 iulie 2009
PUI CU USTUROI
Ingrediente:
un piept de pui
2 capatani de usturoi
o legatura de ceapa verde
o lingura de sos de soia
o lingurita de zahar
o lingura de ulei
100 ml supa de pui (facuta dintr-un cub de supa concentrata)
50 ml vin alb sec
piper (daca va place mai picant)
Preparare:
Usturoiul pisat se pune in uleiul incins si se caleste putin.
Se adauga pieptul de pui taiat bucatele
si cand acesta s-a albit se adauga sosul de soia si zaharul si se amesteca bine.
se adauga supa de pui si se fierbe pana a scazut, apoi
se adauga vinul si se fierbe in continuare
Cand a scazut sosul
se adauga ceapa taiata mare
Cand aceasta s-a muiat putin, mancarea este gata. Se serveste cu orez.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu