Bucatarie, icoane, goblenuri...cateva din pasiunile mele pe care vreau sa le impartasesc cu voi.
sâmbătă, 11 iulie 2009
OMLETA CU CARNE TOCATA, CIUPERCI SI CASCAVAL
Ingrediente:
3 oua
150 g carne tocata din piept de pui
1 ceapa mica
cativa catei de usturoi
200 g ciuperci
1 ardei iute (rosu, de preferinta)
cateva fire de patrunjel sau marar verde
1 lingurita de faina
unt sau ulei pentru prajit omleta
sare si piper
Preparare:
Intr-o tigaie se pune putin ulei. Se pune ceapa tocata si se prajeste pana devine sticloasa.
Se adauga ciupercile si cateva fire de patrunjel verde.
Se adauga carnea tocata
Se amesteca mereu pana este facuta carnea. Se adauga usturoiul tocat si ardeiul iute, se amesteca bine si se da deoparte.
Intr-un castron se bat ouale cu faina, sare si piper.
Se prajeste omleta, pana se intareste pe ambele parti.
Se presara cascavalul ras,
se pune compozitia de ciuperci cu carne tocata, se impatureste si se serveste.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu