sâmbătă, 18 iulie 2009

PIEPT DE PUI LA GRATAR CU GARNITURA DE OREZ SI CIUPERCI



Ingrediente pentru 2 persoane:

cate 1/2 piept de pui pentru fiecare persoana
si inca 1/2 piept de pui fiert si tocat marunt
o lingura de unt
o cana de ceai cu orez
o ceapa
1/2 ardei gras rosu
1/2 ardei gras verde
300 g ciuperci
o ceapa mai mica
o lingura cu ulei
patrunjel verde
sare
piper
Preparare:
Se topeste untul


si in el se adauga orezul care se caleste putin.

Se adauga ceapa tocata
se amesteca

si se pun si ardeii grasi taiati cubulete

Cand acestia s-au muiat se adauga pieptul de pui fiert si taiat marunt

si 2 canite de ceai cu apa.Se sareaza si se pipareaza.

Cand a scazut apa, orezul este gata.
Ciupercile se spala si se taie felii.
in uleiul incins se pune ceapa tocata si cand aceasta s-a muiat putin se adauga ciupercile si patrunjelul tocat.

Cand ciupercile s-au muiat, sunt gata (dureaza 5-7 minute)
Se servesc alaturi de gratarul de pui si de orez.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu