Bucatarie, icoane, goblenuri...cateva din pasiunile mele pe care vreau sa le impartasesc cu voi.
luni, 2 mai 2011
MIC DEJUN “FLORI”
Ingrediente:
Pentru fiecare porţie câte:
2 felii de pâine
2 felii de caşcaval de cca 1 cm grosime
3-4 ouă de prepeliţă
O linguriţă de ulei de masline
Sare şi piper
Salată verde roşii cireaşă mărar pentru décor
Preparare:
Fiecare felie de pâine se stropeşte cu ulei de măsline. Pe felia de pâine se aşează felia de caşcaval în care a fost decupată o floare (sau un cerc, sau altă formă). Floarea decupată din felia de caşcaval ( căreia i se face o scobitură) se aşează pe cealaltă felie de pâine. În fiecare scobitură de caşcaval se sparge câte un ou de prepeliţă. Se presară cu sare şi piper
şi se dă la cuptor pentru 10-15 minute, până caşcavalul se moaie puţin iar oul de prepeliţă a căpătat consistenţa dorită.
Se decorează după preferinţă.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu