vineri, 20 mai 2011

PULPE DE PUI DIETETICE CU SOS DE USTUROI VERDE


Ingrediente:
Pentru 4 porţii:
4 Pulpe de pui
O ceapă mică
Un morcov mic
O bucăţică de ţelină
½ de păstârnac mai mare sau unul mic
½ de rădăcină de pătrunjel
2-3 căţei de usturoi
2 legături de usturoi verde
O legătură de pătrunjel verde
Sare şi piper după gust

Preparare:
Pulpele de pui se spală bine şi se pun la fiert în apă rece cu puţină sare. Zarzavaturile se curăţă, se spală şi se toacă foarte mărunt. Se adaugă peste pulpe. Se lasă să fiarbă bine. Usturoiul se curăţă, se taie mărunt şi se zdrobeşte în mojar împreună cu sare şi piper. Când carnea este fiartă, se adaugă usturoiul zdrobit grosier, sare şi piper după gust, precum şi pătrunjelul verde tocat mărunt.

Se opreşte focul şi se acoperă vasul cu un capac. După 10 minute se poate servi. Neavând nici un pic de grăsime, se poate servi şi rece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu