miercuri, 28 septembrie 2011

APERITIV DE VINETE "COADA DE PĂUN"

Ingrediente:

O vânătă,
Brânză,
usturoi,
maioneză după gust,
ulei de floarea soarelui  pentru prăjit,
făină pentru pane,
castraveţi,
 roşii,
măsline negre, fără sâmburi pentru decorare.


Preparare:

Vinetele se taie în felii ovale,

se sărează şi se pune sub o presa pentru 20 de minute.

Feliile se clătesc cu  apă rece de la robinet, se tăvălesc  prin făină şi se prăjesc în ulei de floarea soarelui.
Brânza se dă prin razatoarea mică,sau se sfărâmă în robot, usturoiul se curată şi se toacă.
Peste brânză se pune usturoiul şi maioneza şi se amestecă bine.
Peste feliile de vinete fierbinţi se aşează amestecul de brânză.
Se aşează pe platou în formă de coadă de păun şi se decorează cu roşii, castraveţi şi felii de măsline.

Gata! Puteti să le serviţi la masă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu