sâmbătă, 17 martie 2012

SUPĂ DE PASĂRE ÎN STIL CHINEZESC


Ingrediente:
Carne de pasăre (pulpe, piept)
O ceapă
Un morcov
100 g tăieţei de orez
½ ardei gras roşu
O legătură de pătrunjel verde 

Preparare:
Carnea se spală şi se pune la fiert în apă rece (apa să depăşească carnea cu 3-4 cm) şi sare.

Se îndepărtează spuma format şi se adaugă ceapa tăiată în două, morcovul tăiat rondele şi ardeiul gras fâşii.

 Între timp se fierb tăieţeii după indicaţiile de pe ambalaj.

Când au fiert carnea şi legumele, se scoate carnea şi ceapa. Ceapa se aruncă, iar carnea se desface de pe oase în fâşii lungi.
Se adaugă din nou în supă, se pun şi tăieţeii fierţi şi se potriveşte de sare şi piper. Se adaugă pătrunjel verde tocat, se acoperă oala şi se lasă câteva minute “să se aşeze”, după care se serveşte.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu