duminică, 27 mai 2012

VARZĂ NOUĂ CU BORŞ ŞI SMÂNTÂNĂ

Ingrediente:
O varză nouă
O ceapă
Un morcov
3oo ml de borş
2 linguri pastă de roşii
½ ardei gras (am folosit  pastă de roşii cu ardei)
O ceşcuţă cu smântână
O lingură cu ulei
cimbru
Sare şi piper după gust 

Preparare:
Într-o cratiţă se pune uleiul să se încingă. Se adaugă ceapa tăiată mărunt şi morcovul tăiat feliuţe.

Se lasă să se moaie puţin după care se adaugă varza tăiată fideluţă.

Se amestecă până varza se înmoaie.

Se adaugă apă caldă, cât să acopere varza

şi se lasă să fiarbă descoperită, până ce apa scade aproape complet. Se adaugă pasta de roşii şi ardei precum şi borşul.

Se lasa să mai fiarbă

şi se adaugă smantâna.

Se adaugă cimbru după gust şi se potriveşte de sare şi piper.


Se serveşte cu ardei iute

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu