Compoziție de pârjoalemoldovenești
Ulei pentru prăjit
3-4 linguri cu maioneză
O ceapă
O linguriță cu oțet
Sare și piper după gust
Ulei pentru prăjit
3-4 linguri cu maioneză
O ceapă
O linguriță cu oțet
Sare și piper după gust
Preparare:
Din
compoziția de pârjoale moldovenești
se fac chifteluțe rotunde, se dau prin
făină
și se prăjesc în ulei.
Se scot pe prosoape de hârtie pentru a se scurge
surplusul de ulei.
Se lasă să se răcească bine. Ceapa se feliază rondele
subțiri și se freacă cu sare și oțet.
Se lasă la macerat minim jumătate de oră, după care se amestecă cu maioneza.
Se așează chifteluțele pe platou și se acoperă cu maioneza. Se decorează, după gust cu ceapa ciorii sau mărar verde sau pătrunjel fin tocat.
Se lasă la macerat minim jumătate de oră, după care se amestecă cu maioneza.
Se așează chifteluțele pe platou și se acoperă cu maioneza. Se decorează, după gust cu ceapa ciorii sau mărar verde sau pătrunjel fin tocat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu