marți, 11 decembrie 2012

RASOL DE VITĂ CU SOS DE HREAN ȘI SMÂNTÂNĂ

Aceasta nu este chiar o rețetă ci doar un mod de prezentare. De aceea nu am trecut cantități, care depind de gustul fiecăruia,  ci doar ingredientele folosite.

Ingrediente:
Carne de vită
Smântână sau iaurt
Sare și piper 

Preparare:
Carnea devită se fierbe la fel ca și pentru supa devăcuță. 
( De fapt, odată cu rasolul se poate face și supa, din zeama în care a fiert carnea) . Se taie bucăți potrivite și se așează pe un platou.
 
Hreanul ras  și pregătit ca aici, sau  cumpărat  din piață dacă aveți încredere, sau de la supermarket, se amestecă  cu smântâna bătându-se bine cu un tel sau chiar cu furculița.
 
Se potrivește de sare și piper. Sosul se poate servi fie alături într-un bol,
 
 fie turnat peste carne.
 
Simplu, dietetic în special dacă se folosește iaurt în loc de smântână, și foarte gustos.

Un comentariu:

  1. O reteta pe gustul meu,dealtfel ca mai toate retele pe care le aveti.Felicitari!Pupici!

    RăspundețiȘtergere