joi, 21 martie 2013

DROB DIN MĂRUNTAIE DE PUI

Ingrediente:
1 kg măruntaie de pui (pipote și inimi)
O ceapă uscată
2 legături de ceapă verde
2 legături de usturoi verde
O legătură de pătrunjel verde
O legătură de mărar verde
2 linguri cu unt
3 ouă crude
6 ouă fierte
Sare și piper după gust 

Preparare:
Măruntaiele de pui se fierb împreună cu ceapa uscată tocată mărunt. Se lasă să se răcească, apoi se toacă mărunt. Se adaugă ceapa și usturoiul verde tocate, la fel verdeața. Se potrivește umplutura de sare și piper, se pun cele 3 ouă crude și se amestecă bine.
 
 Două tăvi de cozonac se ung bine cu unt. Se așează umplutura până la jumătatea tăvilor, se așează ouăle fierte apoi se acoperă cu restul de umplutură. Deasupra se pun câteva bucățele de unt 
 
și se dau tăvile la cuptor până fac o crustă aurie.

Se servește rece.

Constituie o alternativă pentru cei cărora nu le place carnea de miel sau nu-și permit să o cumpere.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu