duminică, 3 martie 2013

PASTA DE TON CU AVOCADO ȘI MĂRAR


Un excelent mic dejun exotic și savuros
Ingrediente:
O conservă de ton în suc propriu
Un avocado
O ceapă roșie
2 căței de usturoi
Câteva fire de mărar
Suc de lămâie
O linguriță cu brânză de vaci
O liguriță cu ulei de măsline
O linguriță de sos Tabasco verde
Sare și piper după gust
 
Preparare:
Conserva de ton se scurge bine de apă și se stropește cu zeamă de lămâie. Mărarul, ceapa curățată și tăiată în 4 și cei 2 căței de usturoi se pun în blender și se mărunțesc. Se adaugă pulpa fructului de avocado, brânza, tonul cu tot cu sucul de lămâie, sosul Tabasco și uleiul de măsline. Se mixează până se obține o pastă omogenă.
 
Se gustă și se potrivește de sare, piper și zeamă de lămâie și se servește pe pâine prăjită, decorat cu mărar verde și eventual măsline.

 

Un comentariu: