marți, 15 aprilie 2014

CIUPERCI CU ROȘII LA CUPTOR

Ingrediente:
500 g ciuperci proaspete
2-3 roșii
o ceapă mare 
2-3 linguri cu ulei 
200 g  smântână
50 g parmezan ras
3-4 fire de ceapă verde
2 fire de usturoi verde
Mărar și/sau pătrunjel
Sare și piper după gust

Preparare:

Ceapa se taie peștișor și se călește ușor  în ulei încins.

 Când începe să se înmoaie se adaugă ciupercile spălate și tăiate felii. 

Se călesc împreună cu ceapa până sunt aproape gata. 

Se adaugă puțină ceapă verde, usturoi verde, mărar și pătrunjel fin tocate. Se potrivește de sare și piper și se răstoarnă într-un vas termorezistent,

 oprind pentru décor câteva feliuțe de ciuperci și puțină verdeață tocată.  Se toarnă smântâna 

și se decorează cu feliuțe de roșii. feliuțele de ciuperci oprite și verdeață. 

Se presară parmezan ras 

și se dă la cuptor pentru 25-30 de minute. 

Se servesc fierbinți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu