vineri, 10 iulie 2009

DESERT POLOSATIK (DUNGAT)



Ingrediente

250 g crema de brinza (Philadelphia, am folosit eu)
250 g smintina pentru frisca
1 pachetel de gelatina
Zahar pudra dupa gust (eu nu am pus)
vanilie,
50 g Ciocolata neagra
50 g Ciocolata alba




Preparare:
Smintina se amesteca cu brinza si cu zaharul pudra, se adauga gelatina( muiata in 50 ml lapte sau apa.Amestecam bine. O impartim in doua jumatati egale. In una adaugam ciocolata neagra, topita,

in cealalta jumatate ciocolata alba.


Punem cite o lingura in bol alternind una alba una maro,una alba, una maro.
Dam la frigider.




Ornata cu carlionti de ciocalata neagra si sos de ciocolata:


ornat cu frunze de ciocolata neagra si ciocolata alba rasa:

ornat cu sos de ciocolata:


Ornat cu carlionti de ciocolata neagra:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu