Ingrediente:
1/2 kg de ciuperci proaspete sau 2 cutii cu ciuperci conservate
100 g cascaval ras
3-4 cepe
6 ouă
3 linguri cu smântână
2 linguri cu făină
sare,
piper,
pătrujel şi mărar verde
o lingură de parmezan ras
2 linguri cu ulei
2 linguri pesmet
Preparare:
Ciupercile, de preferat mai micuţe, se curăţă şi se spalăbine. Se taie bucăţi mai mărişoare şi se pun la fiert cu o ceapă tăiată mărunt, sare, piper şi puţină verdeaţă.
Celelalte cepe se taie peştişor şi se călesc uşor într-o lingură de ulei. Se iau de pe foc şi se adaugă ciupercile fierte şi scurse de zeamă,
făina,smântâna, restul de verdeaşă tocată,
caşcavalul ras
şi se amestecă.
făina,smântâna, restul de verdeaşă tocată,
caşcavalul ras
şi se amestecă.
Se unge cu ulei şi se presară cu pesmet un vas termorezistent.
Se toarnă compoziţia cu ciuperci, se nivelează, se presară deasupra parmezanul ras
şi se dă la cuptorul preîncălzit, pentru 40-45 de minute
.
Se toarnă compoziţia cu ciuperci, se nivelează, se presară deasupra parmezanul ras
şi se dă la cuptorul preîncălzit, pentru 40-45 de minute
.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu