2 bucăţi de piept de pui dezosat (pielea poate rămâne)
50 g caşcaval
100 g spanac opărit
250 g fasole păstăi (fierte)
Câteva fire de pătrunjel şi mărar verde
50 g unt
Sare şi piper după gust
Preparare:
Pieptul de pui se întinde cât mai subţire căutând să
obţinem un dreptunghi. Se bate puţin cu ciocanul de şniţele, se sărează şi se
pipărează,apoi se unge cu unt şi se
presară cu verdeaţa tocată mărunt.
De aşează păstăile în lungul dreptunghiului
de carne din piept de pui.
Se pun deasupra frunzele de spanac peste care se
rade caşcavalul.
Se rulează, se pune într-o tavă dreptunghiulară şi se dă la
cuptor.
Când s-a rumenit, se scoate ruloul din tavă şi se pune pe hârtie
absorbantă pentru a elimina surplusul de grăsime.
Se poate servi cu legume,
garnitură de orez, cartofi, etc
Interesanta combinatia pentru umplutura. Cred ca e o bunatate! Si ce frumos s-a rumenit.
RăspundețiȘtergere