Nimeni nu-şi va aduce aminte de tine pentru gândurile tale secrete.
•Gabriel Garcia Marquez - ultima scrisoare din “veacul de singurătate”.

duminică, 1 aprilie 2012

RULADĂ DIN PIEPT DE PUI CU PĂSTĂI ŞI SPANAC

Ingrediente:
2 bucăţi de piept de pui dezosat (pielea poate rămâne)
50 g caşcaval
100 g spanac opărit
250 g fasole păstăi (fierte)
Câteva fire de pătrunjel şi mărar verde
50 g unt
Sare şi piper după gust

Preparare:
Pieptul de pui se întinde cât mai subţire căutând să obţinem un dreptunghi. Se bate puţin cu ciocanul de şniţele, se sărează şi se pipărează,apoi se unge cu unt  şi se presară cu verdeaţa tocată mărunt.

De aşează păstăile în lungul dreptunghiului de carne din piept de pui.

 Se pun deasupra frunzele de spanac peste care se rade caşcavalul.

Se rulează, se pune într-o tavă dreptunghiulară şi se dă la cuptor.

 Când s-a rumenit, se scoate ruloul din tavă şi se pune pe hârtie absorbantă pentru a elimina surplusul de grăsime.

 Se poate servi cu legume, garnitură de orez, cartofi, etc



Un comentariu:

  1. Interesanta combinatia pentru umplutura. Cred ca e o bunatate! Si ce frumos s-a rumenit.

    RăspundețiȘtergere