marți, 14 august 2012

PIEPT DE PUI CU MIGDALE ȘI SOS DE CIUPERCI

Un fel de mâncare delicios, sățios și foarte ușor și rapid de preparat: maxim 10 minute pentru 2 porții.

Ingrediente:
Un piept de pui
50 g migdale curățate și zdrobite
100 g ciuperci din conservă
Un păhărel (de țuică) cu vin alb
O lingură cu smântână
Sare și piper după gust
O lingură cu ulei
Cimbru 
Preparare:
Pieptul de pui se taie felii subțiri ca pentru șnițele. Se condimentează cu sare și piper.
Se pune la încins uleiul și se prăjesc feliile de piept de pui, câteva minute pe fiecare parte.
Se scot și se așează pe farfurii. În uleiul rămas se pun migdalele și se rumenesc,
 după care se adaugă ciupercuțele. Se amestecă  puțin și se adaugă vinul.
Se fierbe până scade. Se adaugă o lingură cu smântână
și când a ajuns la fierbere se potrivește de sare, piper și cimbru și se oprește focul.
Se servește cu salată. Eu l-am cu roșii cherry trase la tigaie,


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu