Ingrediente:
O ceapă mică
2 castraveți
2 roșii cherry
Câteva fire de mărar verde
Câteva fire de mărar verde
2 linguri bune cu smântână
2 căței de usturoi
Sare, piper fulgi de cili
Preparare:
Ceapa se taie peștișor. Castraveții se curăță parțial de
coajă, se taie în 4 și se scot semințele, apoi se taie cuburi. Roșiile se taie
în 4 și se scoate căsuța cu semințe. Pătrunjelul se toacă mărunt.
Se așează toate legumele în salatieră
și se stropesc cu
următorul dressing:
Usturoiul se pisează cu sare mare.
Se adaugă smântâna și
se amestecă bine. Se adaugă sare (dacă mai trebuie), piper proaspăt râșnit,
mărar fin tocat și fulgi de cili.
Se amestecă și se servește imediat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu